Възрастна жена и полицай бяха убити рано в събота в резултат

...
Възрастна жена и полицай бяха убити рано в събота в резултат
Коментари Харесай

Две цивилни жертви на нощните руски атаки в Украйна

Възрастна жена и служител на реда бяха убити рано в събота в резултат на съветски обстрел на обитаемо място в региона на Харков в Източна Украйна и в Запорожка област на юг, споделиха украински публични лица, представени от Ройтерс.

" Тази заран към 5:10 врагът обстреля село Купянск-Вузловий в Купянския район на Харковска област. Повредена е жилищна постройка. Загина 73-годишна жена ", съобщи губернаторът на Харковска област Олег Синегубов в " Телеграм "

При обособена офанзива против град Орехов в Запорожка област един служител на реда беше погубен, а 12 души, в това число четирима служители на реда, бяха ранени, заяви министърът на вътрешните работи Игор Клименко в " Телеграм "

Той сподели, че съветските войски са употребявали управляема авиационна бомба.

Източните елементи на Харковска област и по-голямата част от Запорожка област са в непосредствена непосредственост до фронтовата линия и украинските сили оповестиха за увеличение на съветските офанзиви там през последните седмици.

Регионалните управляващи на Харков по-рано този месец обявиха наложителна евакуация на цивилни от обитаемоте места, които са най-близо до фронтовата линия в Купянския район.

Украинските управляващи оповестиха тази седмица, че Русия е атакувала " обект на гражданска инфраструктура " в Запорожие в четвъртък вечерта. Русия общоприетоо отхвърля да нападна цивилен обекти в Украйна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР